Marketing - mérnöki tanácsadás faipari gép

Faipari gépeinkhez kapcsolódó szolgáltatásaink

Szállítás

A gépeket közvetlenül az olaszországi gyárakból szállítjuk.

Beüzemelés

A faipari gépekre, berendezésekre, szerszámokra a törvényben meghatározott garanciát vállalunk. A garancia érvényességének feltétele a Service Team Kft. által történő beüzemelés.

Betanítás és oktatás

Egy-egy új típusú gépet, gépsort vagy technológiát nem csak megtervezni és beszerezni segítünk Önnek, de munkatársait be is tanítjuk azok kezelésére, legyen szó akár asztalos-alapgépről vagy számítógép-vezérelt megmunkáló központról.
A műhelyben nem csak a gépeknek, de az embereknek is szükségük van folyamatos karbantartásra. A továbbképzés és oktatás a fejlesztés költséghatékony és gyorsan megtérülő formája. Ebben szakmai partnerünk a Service Team Kft.

Garanciális és garancián túli javítás, karbantartás

A legdrágább gép az, amelyik nem termel. Annak érdekében, hogy elkerülje a leállásokból eredő termeléskiesést, szenteljen kiemelt figyelmet az üzemében lévő berendezések karbantartásának. Kérjen árajánlatot átalánydíjas vagy eseti szolgáltatásainkra itt!

Alkatrész-ellátás

Minden általunk forgalmazott faipari géphez, berendezéshez biztosítjuk a gyári alkatrész-ellátást. Alkatrész-igényléshez kattintson ide.

CE-ügyintézés

Azok a gyártók, akik a Planet-Gép Kft.-től vásárolják ablakgyártó szerszámukat vagy más szerszámmal, de hasonló profilú terméket állítanak elő, megvásárolhatják ezeknek az adatoknak a használati jogát. Így ezek a gyártók jogszerűen használhatják termékeiken a CE-jelzést, akár már 1 napon belül.
Ha valaki a saját márkanevét szeretné megjeleníteni nyílászáróján, az ÉMI ezen dokumentumok alapján és egy kontrollvizsgálatot elvégezve elkészíti az első típusvizsgálati jegyzőkönyvet.
Részletekért kattintson ide.

Pályázatírás

Partnerünk, a Glósz és Társa tanácsadó iroda segítségével, vevőink folyamatos tájékoztatást és felvilágosítást kaphatnak az aktuálisan elérhető magyar állami és európai uniós pályázatokról, támogatásokról.

Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfeleinknek:

  • pályázat előkészítése
  • pályázati dokumentáció összeállítása
  • hiánypótlások és javítások benyújtása
  • szerződéskötés
  • előleg igénylése
  • elszámolás benyújtása
  • jelentési kötelezettségek
  • helyszíni ellenőrzés.


Finanszírozás

Átfogó lízingkoncepciókkal és az Ön lehetőségeire szabott konstrukciókkal segítjük Önt, hogy megvalósíthassa a kívánt faiparigép-beruházását. Az ANEST Csoport több pénzügyi partnerrel dolgozik együtt annak érdekében, hogy az Ön számára a megfelelő eszközfinanszírozást találjuk meg.

Technológiai tervezés

Teljeskörű szakmai segítségért keresse György László műszaki igazgatót,  e-mail címe: gyorgy.laszlo@anest.hu  vagy a 06 27 345 292-es központi telefonszámon.

Marketing tanácsadás

További információ kérhető a marketing@anest.hu e-mail címen vagy a 06 27 345 292-es központi telefonszámon.

Hogyan talál hozzánk?


Nagyobb térképre váltás


Hírlevél feliratkozás

Ne maradjon le legfrissebb akcióinkról, híreinkről, termékújdonságainkról!
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:

E-mail:

Elolvastam és elfogadtam az oldal Adatkezelési tájékoztatóját és a Szerződési feltételeket.


Víz és páraálló élzárás?
Poliuretán(PU) élragasztás?
Akár 0,15 mm vékony fuga?

IGEN, lehetséges!

Akár meglévő SCM élzáróra is!

Vékony fuga, élzárás, SCM

A vékony fugás élzárás ➧