Anest | Planet | Faipari gép - kapcsolati adatok

Képviselt márkák

A Planet-Gép Kft. az olasz SCM Group S.p.A kizárólagos magyarországi képviselője.

E mellett azonban számos más faipari gép, szerszám és kiegészítő berendezés gyártójával állunk kapcsolatban. Legyen szó akár új, akár használt gép beszerzéséről, bármit felkutatunk Önnek, ami európai és jó minőségű. Az Önnek megfelelő gyártmány és típus kiválasztásában szaktanácsadóink nyújtanak segítséget.


SCM Group

Az SCM Group a világ vezető faipari gép gyártója. Olasz ipari vállalatcsoport, amelyhez jó nevű és kifejezetten a tömörfa- valamint panel megmunkálására specializálódott márkák tartoznak.

Weboldal


MFS Faipari Szerszámok

Az MFS Szerszámkereskedő Kft., mint az ANEST Csoport tagja, a hazai vállalkozásokat látja el minőségi faipari szerszámokkal. A holding többi tagjához hasonlóan (gépkereskedelem, szervíz, alkatrészellátás, oktatás, tanácsadás) az MFS-nél is egyesítjük a hosszú évek tapasztalatát az ésszerű fejlesztésekkel.

Weboldal


Service Team

A Service Team Kft. az ANEST Csoport tagjaként több mint egy évtizede foglalkozik faipari gépek beüzemelésével és javításával. A klasszikus faipari gépek (marógépek, gyalugépek, körfűrészek) mellett a magyar piac mára megtelt CNC-kel, táblafelosztókkal, vezérelt gépekkel. Ezeknek sem az üzemeltetése, sem a karbantartása nem egyszerű feladat, mert speciális eszközöket, képzettséget és állandó, naprakész tudást igényel.

Weboldal


Garniga

Professzionális ipari felhasználásra tervezett cserelapkás ajtó- és ablakgyártó szerszámokat gyártó vállalkozás a Garniga, amely a piacán az egyik legismertebb, vezető olasz szerszámgyártó.

Weboldal


Dimar

Professzionális cserelapkás és forrasztott vídiás faipari szerszámok gyártása mellett a Dimar kiváló minőségű körfűrészlapokat és felsőmarószerszámokat állít elő széles választékban, ipari minőségben.

Weboldal


BSP

Több, mint 30 éves múltra visszatekintő, pesaroi székhelyű gyár, amelynek fő profilja a gyémántszerszámok és a körfűrészlapok gyártása.

Weboldal


Stromab

Ipari felhasználásra tervezett, masszív keret-, táblásító-, tömbösítő prések és darabolófűrészek Észak-Olaszországból.

Weboldal


MAGGI

Az 1963-ban alapított olasz cég előtolók gyártásával alapozta meg hírnevét, de ma már a sorozatfúrók és radiál fűrészgépek is megtalálhatók a cég termékpalettáján.

Weboldal


Centauro

CNC esztergák, szélező fűrészgépek, különböző szalagfűrészgépek gyártása 60 éves tradícióval, széles referencia hálózattal szerte Európában.

Weboldal


Emmegi

Az Emmegi gépgyár komplett termékkört kínál az alumínium, könnyűfém, acél és PVC profilok megmunkálására. Automata rendszerek, CNC megmunkáló központok, daraboló gépek, másoló-és végmarógépek, fúrógépek, emellett hegesztőgépek, tisztító berendezések, csavarbehajtók, valamint anyagmozgatási és összeszerelési berendezések, automata raktáregységek, festő rendszerek, irodai és gyártó szoftvereket is tartalmaz az Emmegi termékpalettája.

Weboldal


Storti

Az olasz faipari gépgyártó a körfűrészes rönkfeldolgozás és a raklapszegezés, raklapgyártó automaták specialistájának számít Európában.

Weboldal


OMEC

Az olaszországi OMEC cég fogazómarógépek és keretprések gyártójaként széles palettával áll a faipar rendelkezésére.

Weboldal


Alfarimini

Az ALFARIMINI több mint 20 éve foglalkozik elszívó berendezések gyártásával. Folyamatos fejlesztéseik legújabb eredménye a GAMMA elszívó-család.

Weboldal


OMGA

Speciális kézművesipari és ipari fűrészgépek, optimalizáló daraboló fűrészek, gérfűrészek nyílászáró- és bútorgyártáshoz.

Weboldal


ORMA

Hidraulikus prések, présrendszerek a faipar számára. Préstechnológia kompozit szigetelőpanelek gyártásához.

Weboldal


Langzauner

Furnérmegmunkáló, szalagcsiszoló gépek, valamint prések osztrák gyártója.

Weboldal


Löwer

Innovatív csiszolástechnika, szalagcsiszolók, kefés csiszolók, struktura kialakítás a fa- és fémipar számára Németországból

Weboldal


STEMA

Speciális, nagytermelékenységű és rugalmasságú fúróközpontok, megmunkálóközpontok, gyártósorok.

Weboldal


Bútoripari szoftver megoldások

KORPUS

Korpus Integrált Bútoripari Rendszerek - hazai fejlesztésű szoftvermegoldások, bútoripari szoftverek a magyar bútorgyártók számára, moduláris rendszerben, a szabászatoptimalizációtól a komplett vállalatirányítási megoldásokig.

Weboldal


LOCATELLI MACCHINE

Ötven éve a faesztergálás élvonalában: faesztergáló berendezések, cnc vezérelt esztergagépek, eszterga automaták és speciális célgépek.

Weboldal


SCHUKO

Elszívástechnika, hulladékkezelés, környezettechnológia Németországból. Nagy hatékonyságú vntillátorok, különböző por és forgács szűrő rendszerek, porelszívó berendezések, komplett porelszívó megoldások, brikettálók, aprítók, láncos kiszállítók, festék köd leválasztók és csiszoló asztalok a kínálatban.

Weboldal


ELCON

Különböző teljesítményű professzionális függőleges lapszabászgépek és kiegészítők nagy választékban a holland szabászspecialistától.

Weboldal


ISVE

Vákuumszárítók, thermikus kezelők, impregnáló berendezések, nagyteljesítményű aprítók, darálók a vákuum szárítás olasz úttöröjétől.

Weboldal


VOLPATO

Innovatív csiszolástechnika Észak-olaszországból, ahol a standard élcsiszolóktól a szalagcsiszolókon át a speciális csiszoló megtoldásokig találhat megoldást a fa és bútoripari vállalkozás.

Weboldal


furniertchnik

FURNIERTECHNIK

Németország meghatározó furnérfeldolgozás specialistája furnér élragasztó berendezésekkel, egyedi furnérfeldolgozási megoldásokkal, kiegészítőkkel áll a fa és bútoripar szolgálatára.

Weboldal


cit anyagmozgatás

CIT METALMECCANICA

Olaszországi CIT Metalmeccanica vállalat anyagmozgató berendezések, daruk, és kiegészítők gyártója és forgalmazója, a fa és bútoripar számára vákuumdarukat állít elő porózus(pl. forgácslap, mdf lap) és nem porózus(laminált lap, üveg) hatékony és gyors mozgatására, emelésére.

Weboldal


brikettáló gépek, brikettprések

PRODECO

Az olaszországi Prodeco vállalat alapvetően hulladékkezelést végző gépek berendezések gyártója. Kínálatukban megtalálhatóak a különböző tejesítményű aprítógépek, elszívóberendezések és a brikettáló gépek különböző variációi.

Weboldal


Vitap - profilmegmunkáló gépek

VITAP

Az olasz Vitap faipari gépek gyártására szakosodott gépgyár 1954-es alapítása óta számos sikeres faipari megoldással írta be magát a bútorgyártás történelmébe. A VITAP fő profilja a fúrás, a sorozatfúrás, ahol a kisebb sorozatfúróktól a CNC fúróközpontokig számos megoldás elérhető. A Vitap másik nagy termékcsoportja a kis és közepes élzárók, ahol az egyszerű megoldásoktól az automata berendezésekig találhatóak élzárók.

Weboldal

 

Hogyan talál hozzánk?


Nagyobb térképre váltás


Víz és páraálló élzárás?
Poliuretán(PU) élragasztás?
Akár 0,15 mm vékony fuga?

IGEN, lehetséges!

Akár meglévő SCM élzáróra is!

Vékony fuga, élzárás, SCM

A vékony fugás élzárás ➧