Faipari gép, asztalosipari gép, bútoripari technológia

Faipari gépek, faipari technológiák a Planettől

A Planet Kft. termékkínálatában a fa és bútoripar, az épületasztalos-ipar, a fűrészipar minden területére található professzionális megoldás, akár az általános, akár az egyedi speciális megmunkálási, csomagolási, tervezési igényeket tekintve.

Kiemelt termékeink:

si 400 nova lapszabász körfűrészgép

si 400 nova lapszabász körfűrészgép

Az SCM si 400 nova lapszabász gép család modelljei alkalmasak bútorlapok teljes hosszúságú (3200mm) és keresztirányú szabására, pallók szélezésére valamint tömörfa anyagok párhuzamos ill. szögben történő vágására is. A vágásmagasság és dőlésszög ( 90-45° ) állítása az si 400 nova típusnál manuálisan, míg az si 400 ep esetében motorikusan történik. 

Felhasználás: lapszabászat, fűrészelés, asztalosipar

Emmegi Comet T6 CNC megmunkáló központ

Emmegi Comet T6 CNC megmunkáló központ

A Comet T6 CNC megmunkálóközpont 4 vezérelt tengellyel szerelt, a CNC központ alumíniumból, PVC-ből vagy acélból készült munkadarabok megmunkálására alkalmas. A CNC két működési módban is üzemeltethető: egyrészt alkalmas egy munkaterületen 7,7 méter hosszú munkadarabok, szelvények, profilok megmunkálására, másrészt két független munkaterületen ingamegmunkálásban is dolgoztatható.

Felhasználás: alu-, PVC-, fémmegmunkálás, nyílászáró gyártás

CIT CM1 vákuumdaru lamináltlapokhoz

CIT CM1 vákuumdaru lamináltlapokhoz

Lamináltlapok mozgatására kifejlesztett karos oszlopos forgódaru, 6 méteres karkinyúlással, vákuumpapuccsal, elektromos láncos emelővel 125 kg hasznos terhelhetőséggel. Ideális szűk beépítés esetén, anyagmozgatásra, táblafelosztók, CNC központok kiszolgálására, laminátlapok, laminátalkatrészek rakatolására.

Felhasználás: anyagmozgató gép, bútoripar

minimax me 25 élzáró gép

minimax me 25 élzáró gép

Az olasz SCM gyár éllezáró gépcsaládjának egyik legkedveltebb tagja az me 25 élzárógép. Az ME 25 már ömledékragasztóval biztosítja a korrekt élzárást 3 mm vastagságig. A gépet kifejezetten egyedi munkákhoz, kis műhelyek céljára fejlesztették ki, éppen ezért rendelhető egyfázisú kivitelben is.

Felhasználás: élzárás, élfóliázás, bútorasztalos ipar

SCM olimpic k 230 élzáró gép

SCM olimpic k 230 élzáró gép

A kis helyigényű, de nagy teljesítményű SCM k230-as élzáró automata a magas előtolási sebességnek (9 méter/perc) és gazdag felszereltségének köszönhetően a professzionális asztalosüzemek, kis és középüzemek ideális társa lehet az élzárási feladatok megoldásában. 

Felhasználás: élzárás, bútorgyártás

SCM sandya 300 kontaktcsiszoló gép

SCM sandya 300 kontaktcsiszoló gép

Kis és középüzemek számára kifejlesztett szegmentált papucsos, magas teljesítményű kontaktcsiszoló gép, amely akár 1100 mm-es munkaszélességével és két megmunkáló egységével hatékony megoldás a legtöbb tömörfa, és furnérozott lapalkatrész csiszolására, illetve ajtó- és ablakgyártásra is.

Felhasználás: kontaktcsiszolás, bútorgyártás, épületasztalos-ipar

Kategóriák

Ajtó- és ablakgyártó gépek

Akciós ajánlat

Anyagmozgató gépek

Brikettáló gépek

CNC megmunkálás

Csiszolás

Csomagológépek

Élzárás

Esztergálás

Faipari szerszám

Fűrészelés, darabolás

Furnérozás

Fúrógépek, sorozatfúrók

Gyalugép, gyaluautomata

Használt faipari gép

  Kombinált és többfunkciós gépek

  Marás

  Nesting technológia

  Porelszívó berendezések

  Présgép, prés

  Rönkfeldolgozás

  Szoftver

  Táblafelosztó

  Vákuumszárító berendezések


  Keresés

  Kulcsszó:
  Kategória: