Faipari gép szerviz, karbantartás, javítás

Faipari gép szervíz - SERVICE TEAM KFT.

A legdrágább gép az, amelyik áll

A Service Team Kft. az ANEST Csoport tagjaként több mint egy évtizede foglalkozik faipari gépek beüzemelésével és javításával. A klasszikus faipari gépek (marógépek, gyalugépek, körfűrészek) mellett a magyar piac mára megtelt CNC-kel, táblafelosztókkal, vezérelt gépekkel. Ezeknek sem az üzemeltetése, sem a karbantartása nem egyszerű feladat, mert speciális eszközöket, képzettséget és állandó, naprakész tudást igényel. Ezt csak az vállalhatja fel, aki mögött gyártói-mérnöki támogatás áll.

Az olasz SCM Group hivatalos magyarországi szakszervizeként mi megkapjuk mindazt a szakmai támogatást, ami a magas színvonalú munkához szükséges, szolgáltatásaink mégis elérhetőek akár a hazai kisvállalkozások számára is.

A csapat feladata a folyamatos működtetés. Márkafüggetlen szervizként mindent megjavítunk, ami elromlik. Jelentős kapcsolatrendszerrel rendelkezünk Európa-szerte, így minden jelentős gépgyártót ismerünk. Ezek a kapcsolatok jól működnek, ha segítségre van szükség, legyen a feladat műszaki információ vagy alkatrész beszerzése.

Szervíz = Szolgálat

Faipari gépek szervízeléseMit jelent a szerviz? A szerviz latin eredetű szó, mely szolgálatot, szolgáltatást, általában valakinek a kiszolgálását jelenti. Napjainkban talán kissé átértékelődött ez a jelentés, sokan kissé idejétmúltnak érzik a szabadság világában a szolgálatot, pedig érdemes szem előtt tartani a szó eredeti jelentését.

A Service Team Kft. a szó eredeti értelmezése és az ANEST Csoport értékrendje alapján kíván működni. Minden fejlesztésünk, átszervezésünk azt a célt szolgálja, hogy partnereinket egyre magasabb szinten tudjuk kiszolgálni.

A szervizben 8-an dolgozunk. Kollégáink jelentős része beszél valamilyen idegen nyelvet (angol, német). Valamennyi technikus megfelelő szerszámokkal felszerelt szervizautóval járja az országot. A CNC technikusok hordozható számítógéppel is rendelkeznek az esetleges szoftveres problémák illetve beállítási feladatok ellátására.

Beüzemelés

Faipari gép beüzemelésAz SCM gépek hivatalos szervizeként a Service Team Kft jogosult az új gépek beüzemelésére, ami alapfeltétele a garancia teljes körű és zökkenőmentes igénybevételének.

Betanítás és oktatás

A  beruházás megtervezésekor utánaszámolunk: mennyi idő alatt térül meg bekfektetésünk, mennyivel hatékonyabban tudunk majd az új technológiával termelni. Fontos azonban számításba venni azt, hogy mennyiben növelheti a gép teljesítményét, ezáltal vállalkozásunk hatékonyságát a megfelelő betanítás. Legyen szó akár asztalos-alapgépről vagy számítógép-vezérelt megmunkáló központról, az emberi tényező kemény forintokat jelent.

A műhelyben nem csak a gépeknek, de az embereknek is szükségük van folyamatos karbantartásra. A továbbképzés és oktatás a fejlesztés költséghatékony és gyorsan megtérülő formája.
A hibajavítások statisztikai elemzése alapján megfigyeltük, hogy az üzemeltetők képzésével csökkenthető a termeléskiesés. Éppen ezért szerveztünk már gyakorlati bemutatóval összekötött házi tanfolyamot. Különösen nagy jelentősége van ennek az élzáró gépek esetében. Gépeink egyik erőssége ugyanis az igen széles beállítási tartomány, ami nagy alkalmazási rugalmasságot biztosít, ugyanakkor jól képzett kezelőt feltételez. Az üzemeltetők képzése az, ami biztosan és gyorsan megtérül.

Garanciális és garancián túli javítás, karbantartás

A legdrágább gép az, amelyik nem termel. Annak érdekében, hogy elkerülje a leállásokból eredő termeléskiesést, szenteljen kiemelt figyelmet az üzemében lévő berendezések karbantartásának. Kérjen árajánlatot átalánydíjas vagy eseti szolgáltatásainkra!

Alkatrész ellátás

Saját raktárunkban a leggyakrabban szükséges alkatrészek azonnal rendelkezésre állnak. On-line kapcsolatban állunk a gyári raktárral, így a gyors utánpótlás is megoldott.

Telefonos hibaelhárítás

Telefonos megkeresés esetén technikusaink egy rövid beszélgetés folyamán kiszűrik annak lehetőségét hogy kezelési probléma miatt állt-e meg a gép. Így szerviz akciót csak a valós problémák megoldására szervezünk, ezzel csökkentve partnereink üzemeltetési költségét.

A fejlettebb géptípusok távfelügyeleti rendszerén keresztül on-line javítás is lehetséges. Ez rendkívül költséghatékony üzemeltetést tesz lehetővé. Szolgáltatásunk szerződött partnereink számára ingyenesen vehető igénybe. 

Néhány példa az alkalmazási lehetőségekre:

  • Működési paraméterek ellenőrzése, beállítása
  • PLC újraindítása ellenőrzése
  • Termelési programok ellenőrzése, hibajavítása
  • Hibás érzékelők beazonosítása az alkatrészrendelés meggyorsítására

A faipari gépszervíz, a Service Team elérhetőségei:

Faipari gép szervíz


Cím: 2600 Vác, Horgásztói u. 1.,
Telefon: (+36) 27 345 292 / 121-es mellék
Mobil: (+36) 30 694 1021
Email: service@anest.hu

Hogyan talál hozzánk?


Nagyobb térképre váltás


Hírlevél feliratkozás

Ne maradjon le legfrissebb akcióinkról, híreinkről, termékújdonságainkról!
Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Név:

E-mail:

Elolvastam és elfogadtam az oldal Adatkezelési tájékoztatóját és a Szerződési feltételeket.


Víz és páraálló élzárás?
Poliuretán(PU) élragasztás?
Akár 0,15 mm vékony fuga?

IGEN, lehetséges!

Akár meglévő SCM élzáróra is!

Vékony fuga, élzárás, SCM

A vékony fugás élzárás ➧