Faipari gépek, cnc-központok, tömörfa megmunkálás

2006

Nagy örömünkre szolgál, hogy létrejött az Anest Magazin különkiadása (Faipari ABC 2006 – 50 sikeres vállalkozás A-tól Z-ig a magyar faiparban), amely tükrözi küldetésünket és célunkat, hogy munkánk segítse a magyar faipar fejlődését.

Keményen dolgoztunk, hogy valóra váltsuk elképzelésünket, a mai magyar faipar reprezentatív bemutatását. Képet akartunk festeni az egyeditől a szériáig, a kicsiktől a nagyokig, a hagyományostól az újszerűig. Mindezt az embereken keresztül. Körbejártuk az országot, hogy anyagunk tükrözze sokszínű és változatos formáit ennek az iparágnak.

A bal oldali kére kattintva tekintse meg a 2006-ban legsikeresebbnek számító 50 magyar faipari vállalkozást!

 

Megkerestük azokat, akik több évtizedes tapasztalattal, alkalmazkodóképességgel és kitartással vezetik nagy múltú cégeiket, és elmentünk azokhoz is, akik most kezdték, de tehetségük és lendületük máris eredményt hozott.

 

Vannak itt egy-két fős üzemek, és több száz főnek munkát adó vállalatok. Mindenhol közös azonban a kreativitás, kiváló a termék és a jövőbe vetett hit. Meg akartuk mutatni, hogy sokféleképpen lehet egy vállalkozás eredményes, méltó partnere és versenytársa bárkinek a világon.

Remélem, hogy munkánkkal ehhez mi is hozzájárulhatunk!

MaBu története